Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta

Paypalilla ois gappi auki tuolla 2017 ajoilta. $45 tasoilla. En toki tiedä, että tuppaako markkina ”hakemaan” näinkin vanhoja gappeja kiinni. Ei sinne ihan hirveästi matkaa olis.

1 tykkäys

Osaako joku kertoa, onko Tokmannille joku vastustustaso? Esim 11,63 tai 11,56?

Kempower vaikuttaa mielenkiintoiselta teknisesti… Onko muita samoilla linjoilla olevia.

Tuo kesän pohja 33 taso lähenee… voisi olla käänteen paikka…

Laitappa graafia tulemaan, ja parempia pohdintoja. Tämmöiset heitot voi laittaa muihin ketjuihin mielummin, niin ei tämä puuroudu.

(@Sijoittaja-alokas siirrätkö nämä tonne ta-kysely ketjuun vaikka

1 tykkäys

PYPL - Weekly falling wedge:n breakdown on huono enne ellei tehdä samantien nousua, jolloin jää pelkäksi wickiksi. Nousun pitäisi jatkua ja tehdä trend change.
Olin jossain vaiheessa longina ja myin pois ja sen jälkeen seurannut laskua, enkä osta longiksi ilman selkeitä merkkejä pohjista. Tämä voi laskea vielä pitkään, seuraava seurattava 50 psyko ja noin 48-tasolla weekly oversold.

6 tykkäystä

Edit. Omaan silmään näyttää, että tässä olisi pikemminkin hyvä shorttipaikka :sweat_smile: 30 on vastustellut molempiin suuntiin ja nyt on taas tilaa laskea. Myös markkina näyttää heikolta, kun sp500 laski eilen selvästi daily ma200 alle ja breikkasi myös tuon trendiviivan.

5 tykkäystä

Onkos asiantuntijoilla antaa lausuntoa Fortumin nykytilanteesta? Joko pohjat tehtiin? @DayTraderXL @MoneyWalker ja muut

Edit. Kiitos, mahtavaa settiä @DayTraderXL

2 tykkäystä


Hyvältä näyttää, mutta weekly HL (10.25) vahvistuu vasta, mikäli tehdään 11.65 breakout ja daily TC up.
Positiivisia merkkejä on, että murtauduttiin ema12 yläpuolelle ja bull volume oli eilen viikon suurinta.
Mutta - ehkä tässä ostellaan kohti osaria, joten vasta sen jälkeen saadaan vahvistusta myös liiketoiminnan puolelta.

36 tykkäystä

Onko jollakulla antaa valistunutta näkemystä mihin asti Orocosta? Ajatus lisäillä jossain kohtaa, mutta näyttää koko ajan valuvan enemmän ja vähemmän alaspäin.

1 tykkäys

@Caretaker Ei taida näissä arpalapuissa tekniikka pelata,fundat painaa senttilapuksi.

1 tykkäys

Osaisko joku sanoa mikä on Enento Groupin tilannen teknisestä näkökulmasta? Vieläkö kairataan syvemmälle?

Siirrän tänne parempaan paikkaan.

2 tykkäystä


Eipä tuosta ZAP:ista pysty oikein muuta sanomaan kuin falling knife. Jos oikein etsimällä etsii, niin ehkä siinä on tuollainen 4H iHS mahdollisuus kehittymässä, mutta tämäkin käytännössä tarkoittaa vain suunnan kääntymistä. Näin pitkään laskeneen kohteen osalla tarvitaan se daily TC ja sen jälkeen weekly TC, ennenkuin voidaan olla suht varmoja, että pohjat löytyi.
Välttämättä shortit ei enää lisäile - voivat hieman keventää pikku nousussa ja taas myydä samat takaisin. Mutta eiköhän tämänkin kohteen osalla nähdä markkinoiden yleisilme, eikä kukaan halua ostaa näin pitkään laskenutta (sentimentti siis Fear) ennenkuin yleisesti nähdään nousuja.
Vaatii kärsivällisyyttä olla hukkaamatta rahoja ennen käännettä IMO. Yhtiössähän ei välttämättä ole mitään vikaa.

18 tykkäystä

Loistavaa, Kiitos :+1: Sentimentti on tosiaan ollut jo ihan karmea toista vuotta näiden sähköautolatausfirmojen osalta. On palanut massit aika monelta taholta. Zaptec julkistaa Q3 tuloksen 15.11 ja silloin pitäisi tulla hyvät luvut (Q2 ennustivat, että kova kasvu jatkuu ja voitto kasvaa H2) Ehkä silloin se pohja löytyy… Verrokit vielä karmeemmassa laskussa kuten kuvasta näkyy

5 tykkäystä

Miltä Kamuxin tilanne näyttää? Ilmeisesti lasketellaan sillä oletuksella että ohjeistukseen ei tulla pääsemään. Toisaalta Pajuharjun ostokset lähes 6e kohdalla herättävät kysymysmerkkejä.


KAMUX on siitä erikoinen tilanne, ettei se ole tehnyt weekly trend change down:ia, vaikka trendi breikkaskin. Tämä siksi, että edellisestä high:sta on laskettu yhteenmenoon alaspäin (lower high portaat).
Seuraava support 4.83

Daily käväisi tänään oversold, mutta tarjoaa kyllä selvästi laskuvaraa, mikäli yhtiön fundapuolelta ei löydy positiivista. Ema12 on hyvä ohjenuora vastuksena. En tekisi liikkeitä ennen osaria, se ratkaisee niin paljon tämän osalta. Mikäli ostohaluja on, niin vaikka reaktio olisi negatiivinen, on parempi lisätä vasta reilusti alempaa kuin lähteä ennakoimaan mitään. Se on lottoamista.

22 tykkäystä

Olisiko Golarin suhteen tuoretta näkemystä? Q3 julkaistaan marraskuun lopulla. Nyt meno ollut pitkään melko tasaista mörnimistä, eli uutisia edelleen odotellaan…

3 tykkäystä


Yritystä oli tehdä weekly trend change up, mutta ei onnistunut.
Nyt weekly EQ, jossa ollaan jo bear-linjan (50%) alapuolella, joten 21.85 tulossa testiin.

13 tykkäystä

Miltäs Nasdaq 100 näyttää TA:n osalta? Pelkokertoimet punaisena ja markkinat jännittää eskaloituuko konfliktit lisää.

2 tykkäystä


Iso kuva on se, että weekly ja daily down trend. Viime viikko suljettiin arvoon, joka roikkuu volume profiilin kannalta heikon tukialueen ylärajalla. Ollaan tämän vuoden POC:in alapuolella selvästi. VAL on noin 13185.

Tämän viikon keskiviikkona Fed ja torstaina Apple. Näiden jälkeen ollaan viisaampia, koska tästähän voidaan lähteä ihan kumpaan suuntaan tahansa. Bearit on kuitenkin niskan päällä niin kauan kuin suunnanvaihtoja ei tapahdu.

23 tykkäystä