Revenio sijoituskohteena

Liiketoimintalogiikka tai strategia ei kai juurikaan tuossa muutu. Edelleen fokus on silmissä. Liikevaihto ei merkittävästi yksin tuosta kasva, mutta investointiinkaan ei paljoa rahoja hukata. Olisiko paremminkin kyse asemien vahvistamisesta ja laajentamisesta.
OphtAI:n myötä Revenio vahvistaa tarjontaa erityisesti ranskankieliselle alueelle, jossa arvostetaan kytkyä kulttuuriin ja kieleen. Ranskalaisten kanssa toimiessa on tärkeätä tuntea sikäläiset toimintatavat ja ja oikeat henkilöt, että pääsee sisärenkaaseen. EMEAn alue tarkoittaa myös Afrikkaa ja lähi-itää. Australian suunnassa on Oculo, jolta odotetaan myös jo kohta merkkejä laajenemisesta.
Tarkkoja lukuja ei kai koskaan saada tietää, kun se on niin lähellä liiketoiminnan kilpailutekijöitä.
EDIT: Hieman jäi epäselväksi, mitä EMEA tässä uutisen yhteydessä tarkoittaa. Se voi tarkoittaa muutakin kuin Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka.

6 tykkäystä

Ehkäpä joku alan henkilö osaa sanoa tarkemmin mitä hyötyä / haittoja vs Reven tuotteet.
Ei vielä kaikissa maissa ml USA myynnissä

Tono-Vera Tonometer may not be cleared for sale in all countries. Not available for sale in the United States.

https://www.reichert.com/en/company/news/2023/05/01/16/28/reichert-unveils-tono-vera-tonometer-in-europe

3 tykkäystä

Indereksen näkemys tästä kilpailijasta ja sen TonoVera-laitteesta 18.3.2023 oli: Laitetta on odoteltu myös laajemmalle markkinalle, kun Reichert on saanut tuotteelle vaadittavat viranomaishyväksynnät. Toistaiseksi kilpailevaa tuotetta ei ole kuitenkaan kuulunut. Käsityksemme mukaan Reichertin tuote pohjautuu iCaren vanhaan RBT-teknologiaan, on ominaisuuksiltaan iCaren nykymalleja heikompi ja lisäksi laite on hinnoiteltu iCaren tuotteita korkeammalle. Laitteen uhka Reveniolle onkin pieni, mutta se kertoo kuitenkin, että RBT-markkinalle on tulossa haastajia. Tämä on sekä uhka että mahdollisuus. Positiivista on se, ettei Revenio ole nyt ainoa, joka ajaa RBT-teknologian käyttöönottoa ja luo teknologialle markkinaa.

18 tykkäystä

Vihdoin sain päivitettyä Revenio-ennusteet & -arvonmäärityksen exceliini. Kun aikani ja kykyni eivät riitä Revenion syvälliseen analyseeraamiseen, hyödynnän suosiolla Inderesin yhtiöraporttien tuotoksia pitäen kuitenkin tiettyjen parametrien, esimerkiksi oman pääoman tuottovaatimuksen määrittämisen omissa hyppysissä.

Ensinnä kiitos @Juha_Kinnunen erinomaisista Revenion johdon haastatteluistanne ja yhtiöraporteistanne. Tuoreimassa yhtiöraportissanne jäi kuitenkin askarruttamaan ennusteeenne korollisten velkojen (lainat rahoituslaitoksilta & vuokrasopimusvelat) muuttumattomuudesta 2023e - 2025e, vaikka yhtiön tilinpäätöksessä 2022 (s. 44) kerrotaan mm. seuravaa:

" Revenio on neuvotellut uudelleen hankittuja liiketoimintoja varten otetun rahalaitoslainan takaisinmaksuaikataulun. Uuden aikataulun mukaan korollista pankkilainaa maksetaan takaisin 1 050 000 euron vuosineljänneserissä vuoden 2024 loppuun asti ja viimeiset erät maksetaan vuonna 2025."

Revenio Group Oyj Hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös 2022

Kokonaisuutta ajatellen ko. asialla on mielestäni vähäinen merkitys, joten mahdolliset tarkistuksenne voinee huoletta jättää Q2’23-osarin yhteyteen.

Vielä DCF-laskelmanne bruttoinvestoinneista. Olenko käsittänyt oikein, että ennusteenne bruttoinvestoinneista sisältää ainoastaan ns. orgaanisen kasvun investoinnit?

4 tykkäystä

Ensiksi kiitokset palautteesta!

Mennään suht detaileihin arvonmäärityksen hienossa maailmassa, mutta kommentoidaan kuitenkin tuota velkaa mallinnuksessa:

Tasetta mallinnetaan tulosennusteiden, rahavirtojen ja tiettyjen minimiparametrien kautta. Tuo velan pysyminen ennallaan käytännössä johtuu siitä, että siellä on minimit asetettu pitkäaikaiselle ja lyhytaikaiselle velalle. Lainathan pyörii usein omaa sykliään taseessa, eli otetaan uutta ja uudelleenrahoitetaan kun on paikka. Tuo minimi lienee tosiaan nyt hölmö, kun rahalla on taas jonkinlainen hinta ja lainakorko on lähtökohtaisesti korkeampi kuin käteisellä saatava (turvallinen) korko. Lähtökohtaisesti ajatuksena on tietenkin ollut, että tietty velka on järkevä pitää koska oma pääoma on kalliimpaa kuin vieras. Mutta eipä tässä tule kyseeseen, jos ei ole paikkaa laittaa sitä rahaa. Tuossa on nyt D/D+E 1,7 %, joten ei marginaalissa mennään.

Malli kyllä allokoi sitten pääoma taas käteiseksi, joten nettovelka tuosta ei häiriinny. Sehän laskee kuin lehmän häntä meidän ennusteissa. DCF ei myöskään välitä, minne se raha menee, joten siihen tämä kohtelu ei vaikuta (piti oikein varmistaa ottamalla nuo minimit pois). Se mikä on virheenä on käytännössä tuon pienen määrän korkoero tuloksessa, mikä nyt ei lopputulokseen käytännössä vaikuta (ehkä ~1 %). Ennusteisiin ja arvonmääritykseen muuten liittyy paljon enemmän epävarmuutta. Mutta pointtisi on joka tapauksessa hyvä, ja nuo voisi katsoa kuntoon seuraavassa päivityksessä. Tase-ennusteita ei ihan hirveästi tarvitse Revenion kanssa pohtia, mikä on yleensä hyvä merkki.

Juu, ennustetaan %-suhteessa liikevaihtoon (yleensä kasvavat skaalan mukana) tai absoluuttisina lukuina alkuvuosilla. Pieniähän nuo on joka tapauksessa. Riippuu paljon myös T&K:n käsittelystä, paljonko aktivoidaan ja paljonko pistetään kuluksi. Sehän se suurin investointi normaalisti on.

Yritysostoja, varsinkaan suurempia, on kuitenkin käytännössä mahdotonta alkaa mallintamaan etukäteen. Pienet bolt-on-yritysostot, joita tehtäisiin sarjatulella, ovat toki mahdollisia.

9 tykkäystä

Vastaan tänne. Tätä kannattaa oikeasti omistajien pohtia. Reveniohan on nykyisellä tuloskunnolla ihan hävyttömän kallis absoluuttisilla kertoimilla. Tietysti vallihautoja on, mutta tärkeä ymmärtää että ne ovat tonometriapuolella, jossa Revenion markkinaosuus on jo jotain 30-45 % paikkeilla. Ei Reveniolla samanlaista vallihautaa ole muissa kuvantamislaitteissa tai tekoälyn puolella. Tonometriamarkkinoissa TAM on jotain 200 MUSD / vuosi tasolla. Siinä segmentissä missä vallihaudat ovat erinomaiset, niin TAM ei riitä edes perustelemaan Revenion nykyhintaa.

Nykyhinta pitää sisällään siis voimakasta ja kannattavaa kasvua liiketoiminta-alueilla, joissa Reveniolla ei ole mitään huippuhyviä vallihautoja kuten tonometriapuolella. Tonometriapuolellakin on vaikea uskoa noiden Home-tuotteiden kysyntään isossa kuvassa. Ei glaukooma ole varsinaisesti mikään “kohonnut silmänpainesairaus”, vaan kyse on näköhermon sairaudesta, jossa tiedetään että kohonnut silmänpaine on yksi riskitekijä. Tietysti lääkehoitonakin on toistaiseksi vain silmänpainetta alentavat silmätipat, mutta aika vähässä on glaukoomapotilaidenkin joukossa sellaiset ihmiset jotka hyötyvät jatkuvasta silmänpaineiden mittauksista kotiolosuhteissa.

Minun mielestä Revenion kohdalla on edelleen aika kaukana houkutteleva tuottoriskisuhde.

EDIT: Kts. Alempi viesti. Korjasinkin että tarkoitin juuri lääkehoidoista :+1:

30 tykkäystä

mun käsittääkseni tipat on ylivoimaisesti käytetyin hoitomuoto, mutta kyllä glaukoomaa hoidetaan tarvittaessa laserilla ja viimeisenä keinona leikkauksella. itseäni ihmetyttää nykyisen toimarin hieman vähättelevä asenne OCT-laitteistoihin laajentumiseen. toivottavasti kyseessä on näytteleminen eikä tiedon puute, koska tämä on kuulemma aivan selkeästi must-have tuote. OCT:lla voidaan tarkastella useita silmäsairauksia silmässä kerroksittain. eli 2-ulotteisesta kamerakuvasta 3-uloitteiseksi.

6 tykkäystä

Olen tästä kyllä aika eri mieltä - ehkä siksi olenkin omistaja. Ensinnäkin ei kai kukaan ole ajatellut, että Reven market cap olisi yhtä kuin tonometriliiketoiminnan valuaatio tai että markkina-arvo pitäisi pystyä perustelemaan jotenkin sen kautta? Kun katsoo kurssireaktiota Centervue-oston jälkeen niin ainakaan markkinat yleisesti ei ole tällaista kalkyyliä tehneet - sen verran kovaa ylämäkeä markkina-arvo veti.

Mitä sitten tulee markkinaosuuksiin ja niistä generoituvaan omistaja-arvoon muissa kuin tonometreissä, niin mitään järisyttävää markkinaosuuksien napsimista ei ainakaan oman Excelini perusteella tarvitse tehdä, että tällaisella osien summa TAM-ajattelulla markkina-arvo on ihan perusteltu. Esim. kuvantamislaitteilla on 500 miljoonan markkina ja Reveniolla siellä erittäin kilpailukykyisillä laitteilla vasta 7-8% markkinaosuus.

Eniten olen kuitenkin eri mieltä tuosta tekoälystä. Siellä nimittäin Reveniolle alkaa muodostumaan aivan huikea vallihauta, jota on hyvin hankala tai jopa mahdoton kuroa tulevaisuudessa uusien pelureiden toimesta umpeen. Reveniolla on nimittäin kasoittain proprietary dataa, joka tulee olemaan todennäköisesti AI-paradigman vallatessa maailman arvokkaampaa kuin mikään patentti on ikinä ollut.

Ainakin tällä hetkellä (generatiivisen) tekoälykehityksen suunta ja vauhti on sellainen, että voittajat tulevat löytymään novelleista sovelluksista ja proprietary datan omistajista. Samaa mieltä ovat esim. Google vuodettujen muistioiden perusteella, LlaMa:sta parissa kuukaudessa käsiin räjähtänyt OpenSource-kehitys ja lukuisat VC-sijoittajat, joiden näkemyksiä tekoälyn monetisoinnista on tullut tankattua tässä viimeiset viikot ja kuukaudet.

Voittajia on ne, jotka pystytvät rikastamaan / fine-tunaamaan / tarjoamaan workflown laajojen (AGI)-mallien päälle. Revenio pystyy tekemään nimenomaan tämän sen hallussa olevalla datalla ja alustalla.

Mä olin jossain vaiheessa todella skeptinen tämän Revenio softastrategian suhteen - pidin sitä riskialttiina ja potentiaalisesti jopa omistaja-arvoa tuhoavana polkuna. Nyt olen aivan vakuuttunut siitä, että valittu tie on ainoa oikea ja Reveniolle on syntymässä moatti, jota voi olla yhtä hankala kiriä vuosiin tai vuosikymmeniin.

Olen sanonut tätä ennenkin, mutta business case on muuttumassa tässä vaivihkaa hardis-casesta softa- / palvelu-caseksi, jossa premium-laitteet ovat ekosysteemin perusta, mutta eurot tulevat yhä isommin muualta (vrt. vaikka Applen services-segmentti). Sen vuoksi, ehkä vanhat viivotinmenetelmät eivät tässä enää toimi yhtä hyvin kuin ennen.

Nämä on toki pitkiä pelejä, mutta merkitykseltään arvostusta miettiessä päivä päivältä yhä relevantimpia.

37 tykkäystä

En ole kyllä missään vaiheessa @Roope_K sanonut että Revenion nykyinen market cap pitäisi pystyä perustelemaan vain tonometriamarkkinalla / -tuotteilla, en ymmärrä mistä tuollaisen johtopäätöksen teit :smiley: Jos lukee tuon TAM vertauksesta seuraavan kappaleen alkua, niin aika selvästi sanoin että nykyhinta sisältää voimakasta kasvua näissä muissa segmenteissä - ja ne eurot ovat hyvin paljon epävarmempia kuin tonometriapuolella.

Kyse on aina todennäköisyyksistä. Esimerkki. Tonometriapuolella Reveniolla on kiistatta erinomaiset vallihaudat olleet ja viime vuosien kasvusta hyvin merkittävä osa on tullut tätä kautta. Koska vallihauta on kiistaton, on siitä täysin perusteltua maksaa merkittävää preemiota (eli tästä tuloksesta voidaan maksaa esim. korkeaa P/E arvoa).

Tilanne muuttuu täysin kun mennään muihin segmentteihin. Kyllä, Reveniolla vaikuttaisi olevan ihan hyvät tuotteet noissakin, mutta ei tuolla ole sellaisia vallihautoja joista sijoittaja maksaa mielelläään isoa preemiota. Nykyinen Revenion market cap suhteessa tulokseen on kuitenkin sellainen että Revenion liiketoiminta kokonaisuudessaan nähdään hyvin isoilla vallihaudoilla olevalta - mutta tällainen se ei kyllä ole kuin tonometriapuolella.

Kyllä minä näen Reveniolla ihan hyvät todennäköisyydet kasvaa muissakin segmenteissä, mutta kun huomioidaan nykyhinta, niin ei siitä sijoittajille ole kovin varmoja tuottoja luvassa.

En kyllä näe että softan suhteen on vielä näkyvillä mitään sellaista että Reveniota uskaltaa hehkuttaa isosti voittajana siinä. Onhan se mahdollista, mutta aika kovaa hintaa nykyomistajat maksavat jo sen onnistumisesta. Tietysti ison läpimurron sattuessa varmasti tuottoakin olisi vielä luvassa. Ja itsekin pidän kyllä Revenion strategiaa täysin oikeana peliliikkkuna - ei tässä ole hiertänyt mikään muu kuin hinta viimeiset 3v kun olen itse aktiivisemmin osakepoimintaa harrastanut. Siirtyminen hardware-toimittajasta software bisnekseen ei ole ihan simppeli siirtyminen ja pitää ottaa huomioon toimiala millä operoidaan: muutokset tulevat pirun hitaasti. Ei voi verrata mihinkään Applen tarinaan :smiley: Ja jos nyt maksetaan tästä siirtymästä isosti preemiota, niin pelkästään jo rahan aika-arvon vuoksi niistä 10-20v tulevista kassavirroista ei viitsi kovin paljoa maksaa vaikka niitä todennäköisinä pitäisikin.

@Juha_Kinnunen tähän minun mielestäni suhtautuu täysin oikealla tavalla ottaen huomioon missä vaiheessa mennään: “Suosittelemme suhtautumaan Ohjelmistot / Oculo -segmentin ennusteisiin erittäin suurella varauksella, koska ne ovat toistaiseksi enemmän sivistyneitä arvauksia. Ohjelmistojen tulovirta voi olla tulevaisuudessa erittäin oleellista, minkä jälkeen pyrimme merkittävästi tarkempiin arvioihin.” Jos Reveniosta vielä tuottoa haluaa, niin tämä on oikea tapa lähestyä tätä. Tämän hetken arvo pitäisi pystyä perustelemaan nyt isoilta osin laitemyynneillä.

28 tykkäystä

Okei, ehkä luin tämän kohdan jotenkin liian kirjaimellisesti ja ajattelin, että vain tonometriliiketoiminnalla pitäisi voida perustella cäppi ja muu pitäisi ikäänkuin tulla sitten kaupanpäällisiksi.

Anyways, ei tästä isoa kiistaa saada. Asia on juuri kuten sanot - kyse on todennäköisyyksistä. Tosin mielestäni on vähän hassua puhua “varmoista” tuotoista - toivottavasti sellaisia kukaan ei ainakaan Revenion kaltaisessa kasvuraketissa ole kuvitellut saavansa. Kuitenkin todennäköisyydet tuotoille ovat mielestäni nyt paljon paremmat, kun tuottovaatimukset ovat nousseet kurssin laskiessa.

Mun mielestäni Revenion orgaanisen kasvun ajurit tai rajat eivät ole millään tasolla tulossa vastaan tai muuttuneet esimerkiksi ATH-tasolta siten, että se selittäisi jotenkin kurssiluisua. Siinä mielessä keissiä ja lyhyen tähtäimen arvostusmuutoksia on vähän hedelmätöntä pohtia tätä kautta. Fundamenttiparametrit ovat ihan samassa asennossa kuin 08/2021 poislukien softa- ja palvelupuolen merkityksen lisääntyminen (joka lienee lähinnä markkina-arvoa lisäävä komponentti).

Sen sijaan se mikä pitää ymmärtää on se, miten korkotaso määrittää hyväksytyn arvostustason. Korkoympäristö on nyt ihan toinen kuin 2021. Tästä löytyy hyvä akateeminen esitys sille, miten 20% kasvava PE60x yhtiö 4%-koroilla onkin yhtäkkiä enää PE20x yhtiö 6% korkoympäristössä: https://pages.stern.nyu.edu/~adamodar/New_Home_Page/invfables/peratio.htm. Tämä on nimenomaan se, mikä Revenion (ja muiden kasvutähtien) markkina-arvot ovat tuoneet alas, vaikka alla oleva business on pysynyt oleellisesti ihan muuttumattomana tai tullut jopa arvokkaammaksi.

EDIT: Ja pakko vielä kirjoittaa pari sanaa tuosta softa-puolesta.

Kuten itsekin jo yllä sanoin, kyse on pitkästä pelistä tällä osa-alueella. En ainakaan itse laske näistä varsinaisesti mitään varsinaista markkina-arvoa eikä mielestäni muukaan markkina sitä tunnu tekevän. Siinä mielessä olen täsmälleen näkemykseni kanssa linjassa Kinnusen kanssa.

Mutta on kuitenkin äärimmäisen tärkeä pitää mielessä, että jokainen Revenion myymä laite, jokainen mittaus ja jokainen kuva silmänpohjasta luo vallihautaa digitaalisten ja tekoälypohjaisten hoitoketjujen ja diagnostiikan tulevaisuuden kannalta.

12 tykkäystä

Ja kun tässä on näistä markkinakoista ja orgaanisen kasvun rajoista puhuttu niin tämä saattaa ehkä kiinnostaa täälläkin: Wide Field Imaging Devices Market Share Report, 2020-2027 (grandviewresearch.com)

Luulen, että Toijalan viittaama $500m on tuon tutkimuksen luku vuodelta 2020. Rapsan mukaan kuvauslaitteiden markkina olisi neljän vuoden päästä jo melkein 800 miljoonaa. Mielestäni ei ole mitenkään mahdoton skenaario esimerkiksi sellainen, että Reveniolla on 2027 15% markkinaosuus, mikä tarkoittaisi n. 105 miljoonaa euroa (1.1 EUR/USD kurssilla) pelkästään kuvantamislaitemyynnistä neljän vuoden päästä. Se olisi yksin näistä laitteista samaa luokkaa kuin yhtiön tämän vuoden liikevaihto tullee olemaan.

3 tykkäystä

“Mun mielestäni Revenion orgaanisen kasvun ajurit tai rajat eivät ole millään tasolla tulossa vastaan tai muuttuneet esimerkiksi ATH-tasolta siten, että se selittäisi jotenkin kurssiluisua. Siinä mielessä keissiä ja lyhyen tähtäimen arvostusmuutoksia on vähän hedelmätöntä pohtia tätä kautta. Fundamenttiparametrit ovat ihan samassa asennossa kuin 08/2021 poislukien softa- ja palvelupuolen merkityksen lisääntyminen (joka lienee lähinnä markkina-arvoa lisäävä komponentti).”

Minulla hieman eri fiilikset, vaikka muuten komppaan hyvät kirjoituksesi. Vielä vuoden 2020 vuosikertomuksessa Toijala kertoo, miten Ventican ja Cutican kehitystyötä jatketaan suunnitellusti. Muistan hyvin, miten huolimatta Oscaren pettymyksestä varsinkin Venticasta odotettiin tonometripuolen veroista kasvun ajuria. Vuoden 2021 kertomuksessa fokus onkin sitten jo yksinomaan silmäpuolella ja tunnustetaan, ettei Ventica ja Cutica ole enää fokuksessa.

Toki ATH saavutettiin vuonna 2021, mutta epäonnistuneet panostukset Venticaan ja Cuticaan pistivät kyllä miettimään, miten hyvin panostukset oftalmologiaan sitten jatkossa onnistuvat. OCT:n osalta ainakin kuvantamispuoli on vajaa eikä perimetripuolellakaan ole ymmärretty kaikki mahdollisuuksia. Emme vaimoni kanssa näe Revenion tulevaisuutta enää niin auvoisena kuin pari vuotta sitten ja kurssilasku on mielestämme perusteltua. Pysymme silti omistajina ja näkemyksiimme ei tarvitse yhtyä.

19 tykkäystä

Mitä Optis mielestäsi pitäisi tapahtua yhtiössä, että näkisit yhtä auvoisana tilanteen taas?

1 tykkäys

Onnistuneita hankintoja kuvantamiseen eli OCT, täydennystä perimetripuolelle lähinnä seulontaan. Sitten minulle vaikeampi rasti eli ohjelmistopuoli. Siinä tarvitaan positiivisia näyttöjä ja ymmärrän, että aikaa menee. Kun johdolla osakepalkkiot alkavat pysyä salkuissa, niin lupailee jo hyvää.

13 tykkäystä

Oculo Australiassa, eli kotinurkillaan:
https://app.oculo.com.au/users/sign_in

Oculo USA!
https://app.oculo.co/users/sign_in?locale=en-US

Ovatkohan nuo kuinka uusia asioita?

3 tykkäystä

Mitäs Reveniolle on tapahtunut viime viikkoina kun kurssi tullut sieltä 40 € eurosta jo lähelle 30 €? En ole seurannut firmaa, onko tullut negaria?

5 tykkäystä

Nousevat korot ja ei niin nopea kasvu kuin parin viime vuoden aikana? Arvostuskertoimet muuttuu.

Tästä on ostokohteena puhuttu vuosia, voisiko hinnoittelu olla järkevä ostajalle nyt kohtalaisella preemiollakin?

En kuitenkaan tämän kohdalla mitenkään toivo yrityksen myyntiä.

15 tykkäystä

Nyt on ollut kova alamäki tässäkin lapussa että saa nähdä taittuuko syksyyn mennessä.
Jos Revenion kasvu ei yllä enään siihen millä aiempi arvostustaso oli perusteltua ja jos korko ympäristö pysyy korkeana niin minun mielestä se on sama silloin myydä jos tulisi hyvä preemio. Osake on jo laskenut rutkasti että jos joku taho olisi tästä kiinnostunut niin luulisi herättävän mielenkiintoa nykyinen tilanne.

2 tykkäystä

Päivän kurssi ei oikein kuvasta sitä, millä hinnalla koko yhtiö olisi saatavissa. Monen tavoitehinta on merkittävästi korkeammalla. Oculo ja AI tulee olemaan merkittävä arvonkasvattaja, samalla muut jo saavutetut asemat luovat tukevan pohjan vakaalle kasvulle. Mahdollisille kysyjille hallitus osannee kertoa oikean tason, ettei käy Sievit.

6 tykkäystä

Revenio Q1’23: Tahmeampaa kasvua -haastattelu tuli vielä kerran kuunneltua ja siellä on mielenkiintoinen kohta 14:36, jossa mainitaan, että diagonisiin laitteisiin ja softaratkaisuihin liittyen tutkittu noin 900 yritystä, joita analysoivat olisiko mahdollisia ostopaikkoja. Saattaa tulla vielä tänä vuonna ihan mielenkiintoisia uutisia, kun vielä yli puolet vuotta jäljellä.

10 tykkäystä