Salkkujen seuranta: excel-taulukot

Löytyiskö tunnuksella MANTA.ST ? Jostain syystä esim. Yahoo Financessa löytyy vain Tukholman Mandatum (ST = Stockholm), joka kurssin puolesta näyttää olevan oikeaa dataa.

Helsingin Mandatumin ticker löytyy, mutta siinä ei ole mitään dataa. Eli MANTA.HE

1 tykkäys

Ei toimi vielä Stocksissa MANTA eikä Mandatum. Tulee varmaan pian.

Nyt on Yahoo Financeen päivittynyt ticker oikeaksi MANTA.HE

6 tykkäystä

Excelin Tiedot, Osakkeet ei löydä vieläkään.

Nyt löytyy tunnuksella MANTA

2 tykkäystä

Tässä ketjussa mainittu yahoo finance skripti toimii hyvin ja sieltä löytyy ”kaikki” rahastotkin.

Samalla pääsi eroon näistä hirvityksistä tuolla taulukkopuolella.

3 tykkäystä

Kokeile muuttaa pilkut puolipisteiksi. Nuo heittomerkit myös muuttavat Inderesin sivuilla muotoaan, niin kannattaa kokeilla kirjoittaa ne uusiksi käsin. Mulla toimii tällä kaavalla:

=ARVO(VAIHDA(INDEKSI(split(importhtml("https://www.pyn.fi/pyn-elite/arvonkehitys-tuotto/";"list";1);"*";TOSI;TOSI);1;2);".";","))
2 tykkäystä

Tää toimii meikäläisellä suoraan, kiitos! :100:

1 tykkäys

Löytyisikö keneltäkään sellaista excel pohjaa johon voisi helposti export/import kaikki tiedot esim. nordnetista tai muilta välittäjiltä esim. csv muodossa? Pikaisella haulla löysin tästä ketjusta monta hyvää pohjaa, mutta käsittääkseni kaikkiin pitäisi käsin syöttää jokainen toimeksianto erikseen

2 tykkäystä

Sheetsissä en ole saanut Google Financelta Nordean tietoja enää pariin päivään. GF:n sivuilla näyttää samaa HEL: NDA-FI -tickeriä kuin ennenkin, mutta kurssit kruunuissa. Millähän tota korjaisi?

1 tykkäys

Sama ongelma minulla. Väliaikaisena purkkavirityksenä vaihdoin NDA-FI tikkerin NDA-DK, joka näyttää toimivan, tosin kurssi Tanskan kruunuina. Laitoin kurssiin jakajaksi GOOGLEFINANCE(“EURDKK”), niin on taas euroina.

2 tykkäystä

Alla oleva haku financial times:n sivuilta lakkasi toimimasta jostain syystä mulla :cry:

SUBSTITUTE(INDEX(IMPORTXML("https://markets.ft.com/data/funds/tearsheet/summary?s=SE0005993102:EUR";"//span[@class='mod-ui-data-list__value']");1;1);".";","

Onko kellään idea miten korjata?

1 tykkäys

Moro. Mulla lakkasi kanssa toimimasta hinnan haku. Vaihdoin tällaiseen niin näyttäisi toimivan, tosin hinnalle kun en muuta ole hakenut.

=importxml("https://markets.ft.com/data/etfs/tearsheet/summary?s=ZPRX:GER:EUR","//li[1]/span[2]")

Tämä on kyllä työkirjaseurannan ärsyttävin puoli, että välillä nää vaan hajoaa. Ja musta Google Financesta lähtenyt nyt todella paljon tikkereitä pois. Minusta siellä ei ole enää esim. frankfurtissa listattuja etf:iä. Laittelin siitä viestiäkin mutta eipä ole kuulunut.

4 tykkäystä

Onko muilla mennnyt Nordean tickeri googlefinancessa rikki?

Tämä rimpsu ei toimi enää itsellä;

GOOGLEFINANCE(“HEL:NDA-FI”)

2 tykkäystä

Saat helposti toimimaan, kun vaihdat hakemaan yahoosta

YAHOOFINANCE(“NDA-FI.HE”)

7 tykkäystä

Suuret kiitokset @Con4n ! Kaikki lähti toimimaan ja taas saa sheetseissä seurattua salkkua.

Tälle omalle seurannalle ei oikeastaan olisi tarvetta jos kaikki sijoitukset olisi hankittu Nordnetin kautta, täytyy melkein ehdottaa Nordnetille että voisivat lisätä toiminnallisuuden jolla voisi lisätä Nordnetin ulkopuoliset sijoitukset käsin salkkuun ihan pelkästään seurantaa varten…

1 tykkäys

thanks bro

onko yahoossa muuten jotain muita hyötyjä vs googlefinance?

2 tykkäystä

Kiitos tästä!

Muotoilin vielä eurooppa-sheettimuotoon jos joku sattuu tarvitsemaan suoraan… (alla oleva noutaa nordnet suomi-indeksin kurssin)

SUBSTITUTE(INDEX(importxml("https://markets.ft.com/data/funds/tearsheet/summary?s=SE0005993102:EUR";"//li[1]/span[2]");1;1);".";","

Mites tällä hetkellä saatte toimivat haut ETF-rahastoille Google Sheetsiin? Yllä esitetyt Financial Timesin haut eivät tunnu toimivan luotettavasti.

YahooFinancen kautta tuntuu toimivan parhaiten. Ohjeet sen käyttöön löytyy ylempää tästä ketjusta.

3 tykkäystä