Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

Moro!

Tästä oli keskustelu aiemmin ja varmistin tuolta fiksummilta vielä. Tässä tällaiset:

Tarkennus Vepun viestiin: Ainakaan minä ja Sippola ei nähdä privaviestejä, ainakaan ilman liputuksia. :slight_smile:

5 tykkäystä

Koska selvästi viittaat Voxturin privaketjuun niin ketjun aloittajana lienee paikallaan että vastaan tähän.

Ketjun tarkoitus on nimenomaan sallia vapaamuotoisempi keskustelu kuin julkisessa ketjussa ilman pelkoa että palstan nollakontribuuttori-liputtajat ovat siellä haukkana piilottamassa viestejä liputuksilla. Vaihtoehtona on tosiaan se että keskustelu siirtyy privaatti Discordiin joka ei liene tämän palstan etu missään muodossa. Ketjussa on nyt muistaakseni yli 110 jäsentä ja omasta mielestäni homma toimii erinomaisesti - tai ainakaan kukaan ei ole minulle sanonut että ei toimi.

Analogiaa voisi hakea vaikkapa autoilupuolelta jossa on olemassa yksityisalueita jossa saa ajaa rallia/kisaa ilman että poliisi on sakottamassa ylinopeudesta tai siitä ettei käytetty vilkkua käännyttäessä varikolle. Henkilökohtaisuudet ja muut törkeydet toki siivotaan pois varoitus/poisto -menetelmän kautta.

Kaikille toki tämä ei sovi eli jos koet että Voxturin privaketjun säännöt eivät sovi sinulle niin siitä on helppo poistua ja perustaa vaikkapa oma privaketju jossa on sinulle sopivat säännöt tai sitten voit yksinkertaisesti keskustella julkisessa ketjussa.

16 tykkäystä

Joku kirjoitteli taas eräässä ketjussa jossakin käyttäen m€. Pieni m tarkoittaa SI-järjestelmän kerranaisyksiköissä tuhannesosaa eli 10 potenssiin miinus 3. Kaikki tietävät???, että mm tarkoittaa millimetriä eli metrin tuhannesosaa. Henkilökunta poisti huomautukseni. Olen asunut vähän aikaa Jenkeissä ja tunnen heidän koulujärjestelmänsä. Pitääkö meidän kopioida Suomeen heidän tietämättömyydensä? Kyllä sillä on Euroopassa väliä käyttääkö isoa vai pientä kirjainta. Hesarin taloustoimittajilla ja sieltä tietoa ammentavilta on hämärtynyt käsitys Jenkkien biljoonasta ja meidän miljardista. Virhe on vain tuhatkertainen.

3 tykkäystä

Tietämättä viestistä sen tarkemmin niin oisko korjaukselle oikea paikka kuitenkin pilkunviilausketju tai yv kirjoittajalle jos on pakko puuttua asiaan? Yhtiöketjuihin mahtuu varmasti paljon kirjoitusvirheitä, joita on turha alkaa erikseen korjailemaan.

13 tykkäystä

Käyttäjä jonka julkinen profiili on piilotettu ei pysty mutettamaan. Voisko ton korjata? Liittyy liputtamiseen sillä tavalla, että se lienee ainoa toinen tapa saada tällaisen käyttäjän viestit piiloon.

Foorumilla on jotain kirjoittajia joiden signal2noise ratio on sen verran heikko, että lukuelämys paranee jos heidät laittaa mutelle.

7 tykkäystä

Mutetus onnistuu asetusten kautta myös piilotetulle profiilille.

4 tykkäystä

Ei toiminut sille profiilille jota koitin sivuuttaa. Ongelma lienee, että tuota kautta profiili pitää löytyä haulla. Ja piilossa oleva profiili ei tule esiin haulla. En halua ketään osoitella sormella joten koittakaas vaikka sivuutta mun profiili nyt kun laitoin sen piilotetuksi. Ei pitäisi onnistua.

2 tykkäystä

Testasin ja sain sivuutettua sinut, vaikka profiilisi ei ole julkinen.

2 tykkäystä


Sain kolme käyttäjää sivuutettua, mutta Juurikkia en saa mykistettyä millään.

16 tykkäystä

Yu tästä aikoinaan kyselikin deveiltä ja silloin tuo ominaisuus vielä toimi.

@Miikka_Laitila vois vaikka selvittää, että miten tuo priva profiilin käyttäjien vaimentaminen nykyään onnistuu. Avokadon löytää, mutta Juurikkia ei.

image

image

4 tykkäystä

Juurikilla on koskemattomuus.

10 tykkäystä

Näyttää johtuvan siitä ettei Juurikkia löydä haulla, mutta muut priva profiilit löytyy.

Onko jossain asetus missä saa tuollaisen stealth moden päälle?

5 tykkäystä

Viestit ovat kuitenkin tallella:


At+käyttäjä saa kaikki käyttäjän kirjoittamat viestit näkyviin haulla.

1 tykkäys

Moi, tää taitaa johtua siitä että Juurikki on tällä hetkellä jäähyllä. Tietääkseni mitään erillistä stealth modea ei ole olemassa, mutta voidaan testata myöhemmin :slight_smile:

22 tykkäystä

Tässä ketjussa mainitun henkilön, jolla on privaprofiili, laitoin itse muistaakseni viime viikonloppuna mutelle, ja hyvin tuo käyttäjä tuolloin vielä löytyi.

Puntaroin nimittäin itsekkin, jo kauan, että kuinkas täällä käyttäjät hiljennetään jos profiilit on piilossa, mutta löytyi tuo discoursen sivu sitten.

1 tykkäys

Jep. Poistin koko nimimerkin foorumilta. En yleensä meuhkaa poistoista julkisesti mutta tässä tapauksessa kirjoittelu oli provosoivaa, faktat hukassa jne. Sen lisäksi kirjoittaja ei kirjoittanut muihin ketjuihin. Tämä on kuitenkin sijoitusfoorumi.

15 tykkäystä

Ymmärrän kantasi hyvin. :slight_smile: En tosin olisi ollut harmissani vaikka nimimerkki olisi jatkanutkin… politiikkanurkkauksessa.

5 tykkäystä

Ei pidä ruokkia Venäjän trollia. Eivät ole enää ihan niin läpinäkyviä kuin ennen, mutta silti aika selvä tapaus.

3 tykkäystä

Hyvä yleisohje.

Mutta jos on jo kolmas päivä putkeen, kun pörssi avaa punaiselle… ei tahdo malttaa. :slight_smile:

Kiinnitin tuossa ylläpidon huomion Sampo- ja Nordea- ketjuihin, joissa on virinnyt paikoitellen ihan ansiokastakin keskustelua Op-bonuksista. Edellämainittuihin yhtiöihin näillä lienee kuitenkin aika pieni vaikutus, joten finanssisektori-ketju voisi olla niille parempi paikka. Yhtiökohtaiset ketjut spämmääntyvät kovin helposti, jos niihin työntää kaiken yleisen sisällön kilpailijoiden toimista. Lisäksi, joka kerta, kun joku kirjoittaa Sampo-ketjuun, niin ainakin minulle tulee siitä ilmoitus kuten mahdollisesti sadoille/tuhansille muille. En siis yritä millään tavoin rajoittaa keskustelua vaan harras toive olisi, että sitä käydään oikean nimikkeen alla olevassa ketjussa. Kaikkihan eivät välttämättä ole huomanneet finanssisektori-ketjun olemassaoloa.

20 tykkäystä