Tecnotree sijoituskohteena

Oliko tämä MTN Gameworld Online palvelu Tecnotreen käsialaa?

Löytyykö tuota VPNllä play-kaupasta? Sieltä ainakin näkisi kuinka monta kertaa sovellus on ladattu.

6 tykkäystä

Citibank on toukokuussa ostanut 1,1% siivun Tecnotreestä. Todellinen omistaja on varmaankn hallintarekisterin suojissa piilossa. Citibank on ilmestynyt osakasluetteloon joulukuussa 2020 noin miljoonalla osakkeella ja omistus on pyörinyt miljoonan paikkeilla toukokuuhun 2022 asti.


SEB hieman keventäntyt ja Saxo lisännyt.

Coeus myynyt 22% omistuksestaan.

28 tykkäystä

Mielenkiintoinen tuo Coeuksen myynti. Pistää heti miettimään, että onko heillä jotain tietoa, jota minulla ei ole. Täällä @Arimatti_Alhanko on nimittäin vaikuttanut todella positiiviselta Tecnotreen suhteen. Myynnille on tietysti tuhat mahdollista syytä, joista osa ei edes liity yhtiöön.

Odottelen Q2-tulosta suurella mielenkiinnolla. Jos Q1 oli hieman pehmeä isojen investointien suhteen, niin palataanko Q2:lla viimein normaalimpaan suorittamiseen?

42 tykkäystä

Tästä ei mielestäni kannata vielä hirveitä johtopäätöksiä vetää. Voi toki olla, että myynnit on yhtiöistä johtuvia, mutta toisaalta…

Niistä yhtiöistä mitä itse seuraan on Coeus tehnyt seuraavia liikkeitä:

Myyty Harviaa (-23,49%), Kamux (-17,25%), Remedy (-7,04%)
Ostettu (uutena) Stockmann n. 365 000 osaketta.

Ja näiden tietojen perusteella jäljelle jäi vielä yli 1,5milj. Tecnotreetä.
Kuten sanoit myynnille on tuhat mahdollista syytä :slightly_smiling_face:

24 tykkäystä

Tecnotreen lainoitusaste nelinkertaistuu Nordnetillä, 10%–>40%, nyt sitä vipuakin on sitte tarjolla :sweat_smile:

lähde: https://www.nordnet.se/download/18.626faea41811b6b2b085d2/1654089202858/lainoitusasteet-2022-osakkeet.pdf

32 tykkäystä

Danske Small & Mid Cap Day 24.5.2022, investor presentation. Mielestäni hyvä esitys Tecnotreen bisneksistä.

39 tykkäystä

Kiitos tästä. Hyvä esitys.

Firma näyttää kaikin puolin hyvältä, on arvostettu kasvuyhtiöksi melko edullisilla kertoimilla, mutta jokin jarruttaa? On pahasti miinuksella salkussani. Jos meno ei parane vuoden loppuun mennessä niin menee varmaan myyntiin.

Yleinen markkinatilanne. Kaikki kasvuyhtiöt ovat ottaneet melko hyvin runtua viime aikoina. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu, mutta se on eri asia, että kuinka kauan itketään ennen sitä! :smiley:

28 tykkäystä

Oho! TJ:lä on luottoa:

170 tykkäystä

Ja täällä pohdittiin, mahtaako myydä kun eikös jostain rajoitusten loppumisesta aiemmin mainittu :smiley:. Yli 10m euroa on jo aika komeaa, eikä Padma varmaan mikää Herlin ole vapaan käteismäärän osalta.

75 tykkäystä
71 tykkäystä
167 tykkäystä

No nyt on otetta ja näitä liikkeitä toivos kaikilta pörssiyhtiöiden toimareilta…

75 tykkäystä

Onpa nämä tuotenimet vaikeita ymmärtää :wink: Katsoin aluksi, että DOCS, jokin dokumentin hallinta? Eiku Digital Online Charging System, sehän on jokin sähköautojen lastausratkaisu :rofl: Taas väärin :face_with_peeking_eye: Kyse on siitä kuinka digitaalisten palvelujen tarjoajat keräävät kuluttajiilta maksuja ja muutenkin keräävät tietoja markkinointia varten.

Kuvaus vuodelta 2020:

23 tykkäystä

Ja kyseinen press release on viime vuoden marraskuulta.

Saisivat laittaa sen päivämäärän nuihin lehdistötiedotteiden alkuun, kuten yleinen käytäntö on. Ei sekottuisi ihmisillä niin herkästi vanhat uutiset uusiin, jos googlella sattuvat löytämään nuita.

11 tykkäystä

Padmasta voisi kyllä moni toimitusjohtaja ottaa mallia. Padman puheista paistaa itsevarmuus ja myös teot indikoivat samaa.

Ja tuollaisesta potista ei ihan hetken mielijohteesta irroiteta, eli loistouutinen nimenomaan pitkää aikaväliä ajatellen että toimari on näinkin sitoutunut johtamaansa firmaan :ok_hand:t2:

96 tykkäystä

Kyllä. Inderesin hallituksen puheenjohtaja Kaj Hagros kirjoitti 9 vuotta sitten Padmasta näin Linkedinissä juuri ennen kuin päätti oman toimitusjohtajuutensa Tecnotreessä.

ja Padma kirjoitti:

Linkedinissä kirjoitetaan toki aina ylistävästi, mutta kyllä nuo sanojen valinnat silti herättävät luottamusta.

75 tykkäystä

Kuten totesin pari kuukautta sitten niin olin jo aiemminkin erittäin tyytyväinen Padman isoon omistukseen yrityksessä. Tämä hänen uusi iso lisäyksensä on tietysti erittäin vahva signaali siitä, että hänen(kin) mielestään osake on erittäin edullinen. Eiköhän sieltä Massen sijoitusoppaasta jostain löydy se että “osta silloin kun sisäpiiri ostaa” ja hienoa jos Mikko Mäkisenkin luottamusongelmat tästä vähän karisivat :smiley:

Kuten palstalta on käynyt ilmi, niin olen ollut Tecnotreessä mukana n. 2,5 vuotta ja ehkä tärkein tekijä, joka on saanut minut pysymään kyydissä ja miksi Tecnotree on jatkuvasti ollut suurimpia/suurin omistukseni on toimitusjohtaja Padma. Minusta hänestä on koko ajan välittynyt todella pätevä kuva ja kyllähän tuo track recordkin puhuu puolestaan. Uskaltaisin väittää, että kyseessä on yksi HKIn pörssin yhtiölleen tärkeimpiä toimitusjohtajia ja Padman poislähtö yrityksestä saisi ainakin itseni todella vakavasti harkitsemaan sijoitustani.

Padman kanssa yhteisellä matkalla kohti miljardin markkina-arvoa, sitten on Padmankin potti jo yli 100M€ :sunglasses:

111 tykkäystä

Hieman vastavirtaisena ajatuksena voiko olla ettei markkinalla ollut muita ottajia potille tässä markkinatilanteessa/ei haluttu myydä alennuksella peläten markkinareaktiota? Mitään Padman sitoutuneisuudesta poisottamatta, itsekin ajattelin, että positiivinen signaali ensiajattelemalta

5 tykkäystä

Padma on ehdottomasti Helsingin pörssiyhtiöiden toimitusjohtajien kirkkainta kärkeä ja pidän myös tätä uusinta ostosta positiivisena signaalina.

Kuitenkin vähän hämmentää tämä hehkutus “osta silloin kun sisäpiiri ostaa.” Myyjänähän tässä kaupassa toimi Tecnotreen hallituksen puheenjohtajan yhtiö (sisäpiiriä?) ja ostajana toimitusjohtaja.

15m - 15m = 0 = sisäpiiriomistus pysyy samana?

Alla lainaus tiedotteesta pelkän otsikon lukeneille.

“Tecnotree on salkkumme parhaiten tuottanut sijoitus. Tarkoituksenamme on pysyä Tecnotreen suurimpana yksittäisenä osakkeenomistajana ja ylläpitää pitkäaikaista suhdetta Tecnotreehen. Nyt meille kuitenkin tarjoutui strateginen mahdollisuus myydä 15 miljoonaa osaketta Ravichanderille, joka on yksi Tecnotreen viimeaikaisen menestyksen avaintekijöistä. Haluamme tällä kaupalla ilmaista kiitollisuutemme ja sitoutumisemme arvokkaan yhteistyön jatkamiseen Padman kanssa”, sanoi Neil Macleod, Fitzroy Investments Limitedin johtaja ja Tecnotreen hallituksen puheenjohtaja."

Toki onhan se eri asia omistaa osakkeita yksityishenkilönä kuin yhtiön kautta mutta kuitenkin. :face_with_monocle:

26 tykkäystä