Osakesijoittaminen

Ulkomaiset osakkeet

Alibaba alennuksessa tänään, ostettu salkkuun.

Voisi siirtää MustGrow (MGRO) keskustelua tänne CBLU ketjusta. Pingasin teidät kun olitte tuossa keskustelussa @jaska1 @88888 @Pesukarhu @Seinakadun_Keisari

Taitaa olla MustGrow vielä liikevaihdoton yritys? Tai sitten en vaan löytänyt nettisivuilta mitään finalukuja. Hyvin mielenkiintoinen yritys kylläkin, potentiaalia löytyy jos joku tuotteista breikkaa.

2 tykkäystä

OTC laput on aina vähän niin ja näin, toki isoin potentiaali löytyy juuri tässä vaiheessa.

Kerrotko @LakeBoodom jotain perustietoja tästä?

1 tykkäys

Bio-tech alan yritys joka valmistaa luonnonmukaisia säilöntäaineita vihanneksiin ja hedelmiin. Tällä hetkellä käytetään erilaisia kemikaalisia myrkkyjä jotka tullaan kieltämään pikku hiljaa. MustGrow on siis kehittänyt näitä korvaamaan omia ratkaisuja. Ensimmäinen tuote on nyt saanut Yhdysvalloissa hyväksynnän (EPA registration in progress). Monia muita putkessa. Tunnen yritystä vielä hyvin huonosti itsekin. Tää on kyllä todella mielenkiintoinen sektori ja helppo nähdä että regulaatio tulee vaatimaan kemikaalien kiellon jos/kun löytyy luonnonmukainen vaihtoehto. Varmasti myös kuluttajat mieluummin ostavat ei-kemikaaleilla höystettyjä vihanneksia ja hedelmiä. Alla pari avainkalvoa ja linkki preseen:

https://view.officeapps.live.com/op/view.aspx?src=https%3A%2F%2Fmustgrow.ca%3A443%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F12%2FInvestor-Presentation-December-9th-2020.pptx&wdSlideId=256&wdModeSwitchTime=1609444350596

4 tykkäystä

Voiko noita OTC lappuja ostaa Nordnetin kautta?

1 tykkäys

Kiitos, kyllähän tuossa huikeaa potentiaalia on olemassa. Näyttäisi myös olevan patentit tuotteille.

“With patented plant-based organic biopesticide technologies…”

2 tykkäystä

@InvestA tuolla ostin myin ketjussa kommentoikin hieman Audio Eyeä.

Tässä preliminäryä Q4

“Fourth quarter 2020 revenue is expected to be in the range of $5.4 million to $5.6 million and full year 2020 revenue of $20.3 million to $20.5 million.”

“For 2021, the Company expects revenue in the range of $30 million to $32 million and reiterates its expectation to grow MRR and become cash flow positive in 2021.”

Q3

“Customer retention during the third quarter remained high at an historic 90% rate.”

Kyseessä siis web accessibilityyn keskittynyt jenkkifirma

Discordin nimimerkki Tukkaj voisi perustaa tälle kyllä oman ketjun.

2 tykkäystä

Joo, tässähän kyse ns. digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta, josta EU:ssa säädetty direktiivikin pari vuotta sitten. Lisää tietoa tuolta:

E. Ohessa myös pientä otetta Amerikan tilanteesta:
The Americans with Disabilities Act requires that websites be accessible to people with disabilities such as blindness. This may not be a simple task, and compliance has been very low (sub-3%) historically. However, in the last three years, there has been a significant increase in the number of lawsuits against companies for ignoring their legal obligations.

Lähde: Why AudioEye (AEYE) Stock is a Compelling Investment Case

E2: ja vielä vähän yhdestä yhteistyökuviosta:

Ei voida puhua megatrendistä, mutta samalla tavalla kuin mielestäni Smart Eyen kohdalla tietyn teknologian läpimurrosta, jota ohjaa voimakkaasti regulaatio. Ja kun yrityksille tulee kiire täyttää lailliset velvollisuutensa, niin silloin yritys, jolla on toimiva konsepti valmiina, on vahvoilla.

3 tykkäystä

Sen verran alkoi kiinnostamaan MustGrow että kuuntelin heidän viimeisimmän webinaarin. Siihen linkki alla lopussa. Tässä jotain poimintoja webinaarista:

-Tosiaan prerevenue vaiheessa, voisi verrata ihmislääketieteeseen bio tech yrityksiin

-Mutta ensimmäinen tuote on lähellä kaupallista vaihetta ja saamassa lopullisen hyväksynnän USAssa

-Erittäin monta muutakin tuotetta on kehityksessä/testauksessa, tuotekehitysputki on aika vaikuttava (kuva niistä löytyy ylempää tästä ketjusta)

-Ehkä suurin potentiaali suhteellisen lyhyellä aikavälillä liittyy banaaniviljelyyn. Jota vaivaa suuresti tauti nimeltä “Fusarium wilt” (lieneekö suomeksi punahome) joka voi aiheuttaa jopa koko sadon tuhoamisen sekä pilata maaperän vuosiksi. Tähän tautiin eivät kemikaalitkaan auta mutta Mustgrowlla on nyt tulossa tähän tuote joka on labratutkimuksissa osoittautunut tehokkaaksi tautia vastaan. Labroista ollaan siirrytty nyt testaamaan väli-amerikassa oikeilla banaanitiloilla ja tuloksia voidaan odottaa 1Q 21 aikana.

-Banaaninviljely on massiivinen markkina globaalisti, arviolta 50 miljardia USD. Monissa maissa se on tärkein elinkeino eli tahtoa löytyy löytää ratkaisu.

-Ilman tautejakin kemikaalien käyttöä kielletään jatkuvasti esim EU:ssa, USA:ssa jne. Ongelmana on vain ollut että ei ole oikein ollut muutakaan ratkaisua. Tässä Mustgrown tapainen yritys jonka tuotteet ovat täysin orgaanisia ja luonnonmukaisia on erittäin hyvässä asemassa.

-Liikevaihtoa tosiaan ei vielä ole. Kassassa on rahaa n 2M. Sanoivat että sillä pärjätään vuoteen 22 asti hyvin. Kysymykseen annista siltikin niin vastasivat että voisi tulla kysymykseen oikeastaan strategisena sijoituksena joltain alan isolta pelurilta.

-Muutenkin korostivat M&A aktiivisuutta alalla. Isot pelurit poimivat pienet pois tai tekevät strategisia sijoituksia.

-Harmittavasti osakekurssi on tässä kuukauden aikana noussut melko lailla. Valuaatio on noin 50M. Erittäin vaikea arvioida sitä onko kallis, halpa vai neutraali mutta biotech firmojen tapaan varsinkin jos nyt saataisiin 2021 toimiva tuote banaanitautia vastaan niin näen todella merkittävää liikevaihtopotentiaalia. Tämä tuskin tapahtuu ihan alkuvuodesta eli voi olla että sitä pitää odottaa 2H 21 asti.

-Kaiken kaikkiaan erittäin kiinnostava ESG yritys joka ratkoo todella isoa ongelmaa ja tulee varmasti saamaan myös paljon tukea lainsäädännöstä ja erilaisista tuista. Maatalouden puhdistaminen on merkittävä osa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Tässä vielä linkki videoihin:

3 tykkäystä

Tälle olikin jo ketju!

Ihan mielenkiintonen, löytyykö omistajia tai seuraajia?

Mustgrow ei mahdollista Kanadasta Mandatumin kautta. Tätä asiaa pohtiessa kurssi noussut 1,2–>1,5 cad. Harmi, mielestäni todella kiinnostava osake. Ehkä jenkkilän kautta hankittava.

Mielenkiintoinen listautuminen tulossa lemmikkibisnekseen. Tickerin valinta on osunut napakymppiin! #woof

1 tykkäys

Tässä hiukan lisää Petcosta:

Paljon menee nostetusta rahasta velkojen maksuun. Alana kyllä sellainen mihin voisin lähteä. Onko kellään tietoa minkälaisessa tietoisuudessa tai maineessa Petco on Jenkeissä?

1 tykkäys

Resurs Bank alaskirjaa taseesta 48M SEK, ei käytännön vaikutusta muuten kuin Q4 tulokseen

Pudotusta todennäköisesti tiedossa huomenna, kauha alle valmiiksi :grin:

Usassa taas perus IPO :roll_eyes:. Hinta nyt vaan on taas sellainen, että jätetään tuo muille.

Media and games invest kenellekään palstalaiselle tutumpi yhtiö? Onko tässä jotain mahdollisuuksia?

Media and Games Invest plc (MGI), is a fast-growing and profitable company operating in the digital games sector with a strong supportive media unit and a focus on North America & EMEA. The company combines organic growth with value-accretive acquisitions, delivering strong and sustainable earnings growth. Since 2014 the MGI Group has successfully acquired more than 30 companies and assets which are integrated onto our platform, exploiting efficiency-enhancing technologies such as the cloud.

Q3/2020

Juuri tehnyt uuden yritysoston

"Media and Games Invest signs agreement to acquire the award-winning US game developer KingsIsle adding about 60% Group EBITDA

The transaction is transformative for MGI as it will materially increase the size and profitability of MGI Group, adding about 60% Group EBITDA on a pro forma basis (YTD Q3 2020)
KingsIsle’s Revenue Guidance for 2021 is USD 32 million with an expected adjusted EBITDA of USD 21 million which represents a strong EBITDA Margin of 68%"

Jotenkin jäi kuva raporteista, että markkinoidaan hienoja kasvulukuja, mutta ei kuitenkaan kannattavaa kasvua. Viimeisille sivuille piti mennä raporteissa ennen kuin osakekohtaiset luvut mainittiin ensimmäisen kerran. Sinänsä ymmärrettävää diluution ollessa mitä on.

Led ibond covid taistoon

katoin et noussu 38% . Ei saanu aikaseks tätäkään ostettua. Seurannassa n. 14 hinnoista

Onkohan oikea ketju tälle?

Oatly lukuisten huhujen jälkeen listautumassa

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-23/vegan-drink-maker-oatly-files-for-u-s-initial-public-offering?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_content=business&utm_campaign=socialflow-organic&cmpid=socialflow-twitter-business

3 tykkäystä