Osakesijoittaminen

Analyytikkovaihdos

Ilmoitan tänne vielä erikseen, jotta ette ihmettele miksi analyytikko on vaihtunut seuraamissani yhtiöissä. Olen irtisanoutunut Inderes Oy:n palveluksesta ja viimeinen työpäiväni on virallisesti ensi viikon keskiviikkona. Lähden työskentelemään kokonaan toiselle toimialalle perheyhtiössä tapahtuneen sukupolvenvaihdoksen takia. Tarkoitus ei ollut alun perin lähteä Inderesistä mihinkään. Tilaisuus tuli aika yllättäen eteeni ja asiat etenivät sitten nopeasti. Siinä mielessä harmittaa lähteä, kun Inderesissä on niin hyvä draivi päällä ja takana on niin pitkä taival yhdessä ja huikea yhteen hitsautunut porukka. Olen ollut Inderesissä mukana perustamisesta lähtien vuodesta 2009 enkä olisi silloin uskaltanut unelmoida miten pitkälle on tänä päivänä päästy. Jään edelleen osakkaaksi Inderesiin ja olen apuna ja tukena, jotta analyytikon vaihto olisi mahdollisimman sujuvaa eikä Inderesin palvelu kärsisi teille palvelun käyttäjille. Yhtiöni ovat siirtyneet nyt seuraaville analyytikoille:

Aktia: Matias Arola ja Sauli Vilén

Citycon: Petri Gostowski ja Antti Viljakainen

Fondia: Juha Kinnunen

Consti: Olli Koponen

Martela: Joonas Korkiakoski

IH, Ovaro ja Cibus: Matias Arola

Kiitos kaikille yhteisön jäsenille ja lukijoille! Viimeisen 10 vuoden aikana sijoittajayhteisön keskustelun laatu on parantunut merkittävästi ja erityisesti viimeisen vuoden aikana on ollut todella hyvää kommentointia ja rakentavaa haastamista täällä Foorumilla. Jatkakaa samaan malliin! Jään edelleen tälle foorumille ja tulen satunnaisesti kirjoittelemaan itseä kiinnostavista asioista.

Kaikkea hyvää toivottaen,

Jesse Kinnunen

138 tykkäystä

Paljon paljon onnea @Jesse_Kinnunen uusiin haasteisiin! :heart:

7 tykkäystä

Kiitos Jesse! Onnea tulevaisuuteen!

2 tykkäystä

Kiitos Johannes_Sippola ja Middle67!

4 tykkäystä

Foorumi yhteisö jää odottamaan @Jesse_Kinnunen analyysejäsi,mielipiteitäsi ja kirjoittelujasi nyt yksityis-sijoittajan näkökulmista! Kiitos - Onnea & menestystä tulevaisuuteen!

11 tykkäystä

Kiitos @Jesse_Kinnunen hyvistä analyyseistä, opettavaisista videoistasi ja vaivannäöstäsi. Onnea uusiin haasteisiin :sunglasses:

We’ll miss you.

kuva

Ps. Kylläpä nyt paatin perälauta vuotaa :woozy_face:

Ps2. Osanottoni myös Martelan ja Ovaron ”perintönä saaneille” analyytikoille :woozy_face:

15 tykkäystä

Paljon tapahtumia myös Inderesin suunnalta. :thinking: Jatkaisin osanottoja myös Fondian osalta. :grin:

3 tykkäystä

Sijoittajan urani on vasta todella lyhyt, ja ainoat sen aikana poisostetut osakkeet ovat olleet Technopolis sekä Hoivatilat. Kiitos näiden keissien todella hyvistä avaamisista juurta jaksain, joka sai minut niihin sijoittamaan!

3 tykkäystä

Onnea ja menestystä uusiin koitoksiin, Jesse. Olet tainnut olla eniten haastamani varsinainen analyytikko tällä foorumilla noissa kiinteistöfirmoissa. Olen tykännyt siitä kun olet tuonut uutta faktatietoa keskusteluihin.

3 tykkäystä

Sinne meni oma suosikki analyytikkoni. Hyviä jatkoja!

2 tykkäystä

Tsemppiä jatkoon @Jesse_Kinnunen! @Matias_Arola saikin vähän lisää hommia tässä :smiley:

2 tykkäystä

Kiitos Jesse menneistä vuosista ja hyvistä analyyseista. Sinun kiinteistösektorin raporttisi ovat olleet parasta saatavilla olevaa ja referenssi seuraajillesi. Elämä vie :slightly_smiling_face:

Onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin :+1:

2 tykkäystä