Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Uusia sijoittajia tungeksii vieläkin markkinoille :face_with_hand_over_mouth: :grin:

38 tykkäystä

Mitäs tällä käytännössä meinaat? :sweat_smile:

Hauskaa typoa varmaankin :slight_smile:

2 tykkäystä

Kappas, ei tullu huomanneeksi. Kiitos :rofl:

3 tykkäystä
17 tykkäystä

Tärkeää ilmoitusluontoista asiaa. :vertical_traffic_light:

OP:n analyysiporukalta tuli tänään hetki sitten viestiä niiden uudesta linjavedosta, jonka vuoksi kuvakaappauksia OP:n kirjallisista analyyseista ei saa enää jakaa täällä Foorumilla. :pensive: Tämä on tosiaan OP:n päätös ja heillä on siihen luonnollisesti täysi oikeus tekijänoikeuksien myötä. OP haluaa säilyttää kirjallisen materiaalin ensisijaisesti omille asiakkailleen. Tämä OP:n linjaveto ei koske OP:n somessa jakamia videoita ja muita nostoja, eli niiden jaot siis Foorumille täysin ok myös jatkossa.

Tämä on ikävä homma, tykkään ittekin lukea kuvakaappauksista poimintoja OP:n analyyseista, mutta näillä täytyy mennä jatkossa. :neutral_face:

70 tykkäystä

Ihan ymmärrettävää. Olen ihmetellyt aina, että miten se on sallittua. Harmi.

8 tykkäystä

Kyllä välillä suoraan sanottuna vituttaa, kun esittää asiallisen kysymyksen foorumilla ketjussa ja jos et ole itse ehtinyt saati jaksanut kahlata ketjun edellispäivien keskustelua läpi tai lukenyt KL:ää ja muita talouslehtiä läpi, saat osaksesi samantien vittuilua ja kuittailua.

3 tykkäystä

Kyllä jokaisen pitäisi sen verran nähdä vaivaa, että edellispäivän tapahtumia lukee ensin ennen kuin esittää kysymyksiä.

Menee keskustelut muuten saman asian jauhamiseksi.

26 tykkäystä

Melko kuumottava paikka duunailla… ei mitn paineita ainoastaan koko maailma katsoo sinua… :sweat_smile:

kuva

20 tykkäystä

Eikö tuolta kaivurin takaa kannattaisi kantaa ämpäreillä vettä tähän eteen?

11 tykkäystä

Ei ne yhtään pienempää konetta löytänyt tuohon hommaan mistään :joy: :joy:. Mun puolesta tuo purkki sais olla vaikka kuukauden jumissa :partying_face: :partying_face: :pray:

8 tykkäystä

Toivotaan ettei Komatsu-Kake ole tuntitaksalla. :egypt:

7 tykkäystä

Luulis, että sillä rahamäärällä mitä tuolla nyt seisoo paikoillaan ois saanut edes muutaman työmiehen enemmä kaivamaan. :joy:

9 tykkäystä

Eli sanalliset referaatit jossa viitataan OPn analyyseihin ja “vuodetaan” esim. suositusmuutokset ja muutamat strategiset numerot lienee silti OK lainaamista, fair usea? Kunhan siis ei oteta kuvankaappauksia tai kopsata merkittävää määrää tekstiä suoraan?

8 tykkäystä

Ei oo kyl ilmeisesti Suezissa kiire saada botskia irti, ku yhdellä koneella temuaa. Oisko huomen kaivurimiehen puolipäiväpekkanen?

34 tykkäystä

Tätä ei tietenkään voi kieltää.

Vaikka ymmärränkin, että OP:ssa ollaan käärmeissään kuvakaappauksista OP:n raporteista epäilen, että niistä on ollut pankille enemmän hyötyä, kuin haittaa. Mutta omapahan on päätöksensä. Ilmainen, erittäin tarkasti kohdennettu, mainonta ei OP:lle kelvannut. :thinking:

26 tykkäystä

Nähdäkseni tämä on täysin ok eli referointi omin sanoin ja lähteeseen viittaaminen. Ei kuvakaappauksia ja suurten kokonaisuuksien kopiointia, niin hyvä tulee. :sunny:

8 tykkäystä

Tämän haastattelun mukaan Huhtikuun alussa voi monta lappua olla Short Squeeze:ssä . Puhutaan jostain white paperista jossa olisi näitä lappuja en ole vielä ehtinyt tutkia löytyykö.

Keskusteltaisiinko mielummin OP Osakesäästötilistä ja kilpailukykyisistä hinnoista? :smiley:

55 tykkäystä