Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Jatkuvat Chat GPT postit kahvihuoneessa

25 tykkäystä

Oma työnikin perustuu siihen, että automatisoimalla luon työttömiä kansainvälisesti. Ei tämä ole uutta, että kehitys kehittyy.

Tuntuu vaan että Chat GPT:n kautta pitää tarkistaa vastaukset hammaspesua myöden, ja vastaus on pakko postata johonkin.

4 tykkäystä

Näille olisi oma AI-ketjukin. Siltikin nämä ovat mielestäni kiinnostavampaa luettavaa kuin eiliset urheilutulokset. Niillekin voisi mielellään olla oma ketjunsa.

Pakolliset aihetunnisteet, eli tägit, joilla kaikki tällaiset ongelmat korjaantuisivat, on ilmeisesti ominaisuus, jota ei tähän keskustelualustaan saa.

5 tykkäystä

Suvi Tuppurainen kävi läpi huhtikuun osakekauppoja. :slight_smile:

Edeltävä maaliskuu oli suomalaisten yksityissijoittajien keskuudessa kiivain ostokuukausi sitten koronakevään 2020. Lisäsijoitusten tekeminen jatkui myös huhtikuussa, mutta selvästi maaliskuuta maltillisemmin. Kaikkiaan Nordnetin suomalaisasiakkaat netto-ostivat kotimaisia osakkeita lisää 51 miljoonalla eurolla. Tästä netto-ostosummasta jopa 85 prosenttia kohdistui Nokian osakkeiden netto-ostoihin.

6 tykkäystä

Aika jännä. Ei kyllä olisi voinut uskoa foorumikäyttäytymisen pohjalta, että Nokia ja Nordea oli “ostopapereita” :smiley:

5 tykkäystä

Kun naapurin kanssa rakennettiin omakotitalot yhtä aikaa, oli naapurin ensimmäinen toimenpide tontilla asentaa postilaatikko, tontti kasvoi siinä vaiheessa vielä sankkaa metsää kun hän siirsi osoitteensa tontille. Idea oli että kun talo valmistui vuoden kuluttua oli siinä “asuttu” jo vuosi ja oikeaa asumista riitti valmistumisen jälkeen vuosi niin pystyi myymään verovapaasti kun 2v asuminen täyttyi. Rakensi siis alkuaankin myytäväksi.

5 tykkäystä

Sitä ihmettelen, kun täällä käydään tuhatrivisiä keskusteluja ja käydään kauppaa mitä erilaisemmilla yrityksillä jellonista hyzoneihin, mutta kun katsoo tuota “mitä sinulla on salkussa” threadia, niin kellään ei kumminkaan ole niitä salkussa. Mihin ne sitten meni.

2 tykkäystä

Jarno on suosikkini, mutta Eeron jalanjälki on isompi.

Joskus on hyvä ottaa etäisyyttä jopa rakkaaseen harrastukseen. Tänäkään vuonna se ei tuota vaikeuksia. Hienoa päästä taas liikkumaan.

18 tykkäystä

On maamme köyhä, siksi jää
-Runeberg

14 tykkäystä

Sama täällä. Osakesijoittamista sitten taas kyllä voin harjoittaa vivulla.

Jotkut hurjathan tekee asuntosijoittamista (isollakin) vivulla, joka ei taas omaan sijoitusprofiiliin sopisi alkuunkaan.

Hienoahan sijoitushommissa on, että vähän kaiken muotoisille sijoittajille löytyy sopivia tapoja :chart_with_upwards_trend: :chart_with_downwards_trend:

15 tykkäystä

Jatkoa ketjulle Sijoittajana koettua - omakohtaisia tarinoita - inspiraatioksi tai opiksi:

Ei kait sillä ole väliä mitä alussa ja lopussa tapahtuu, vaan se että osaa tuossa välissä tulla mukaan ja lähteä oikeaan aikaan. Näin mä ainakin tuon ajattelen, toteutus on sitten vielä hakusessa.

2 tykkäystä


Laitoin itselleni muistutuksen aamuksi. Hieno taito osata naurattaa itseään :yum:

52 tykkäystä

Toi on kyllä upea! Mielenkiintoisinta omasta mielestä oli sen rakentaminen. Hauska on myös tarina kilpailun voiton juhlista, kun ensin juhlivat “väärää” Saarista viikon ja kun se selvisi juhlivat oikeaa Saarista toisen viikon. Huomaa toteutuksessa rakentamisajankohdan, kun kapselilla nilkutetaan ylös avaruutta valloittamaan.

2 tykkäystä

Mikähän [Euroopan turvallisuustilanne ja Venäjän aggressiot (Osa 3)] on pielessä, kun se pistää Chromen lataamaan kaistan täydellä jotain eikä lakkaa ennen kuin suljen koko inderesin välilehden selaimesta.

1 tykkäys

Jarno oli näistä kahdesta Saarisesta ainakin nopeampi.

1 tykkäys

Tämä tilaisuus on jo ensi viikon lauantaina, joten ajattelin muistuttaa vielä siitä. :slight_smile: :point_down:

5 tykkäystä

Hyvää Sunnuntain jatkoa kaikille.

63 tykkäystä

Eilisten kruunajaisten vähemmän uutisoitu osuus on myös onnistuneesti suoritettu. :grin:

33 tykkäystä

Onko verotuksella yhteys onnellisuuteen? Suunnilleen samat maat molemmilla listoilla. :face_with_monocle::sweat_smile:

24 tykkäystä

Tympiikö muita Lepikön katoaminen Tesla- ketjusta?Luin hänen viestejä suurella mielenkiinnolla. Jännä miten yksi kirjoittaja voi vaikuttaa ketjun luettavuuteen noin paljon. Nyt ketjua ei jaksa edes lukea kuin nopealla selauksella. Toivottavasti Lepikkö tekee pian paluun sorvin ääreen. Yksi viesti tauon jälkeen antoi jo vähän toiveita.

13 tykkäystä