Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

Niin en tiedä miten tuon saat väännettyä edelleenkään neuvonnaksi. Tuo oli vain toteamus seitsemän päivää vanhaan asiaan. Ja tuo oli liputettu luokkaavana,herjaavana kirjoituksena :man_shrugging:… ei ymmärrä. Olisi kiva tietää miten minä loukkasin tai herjasin Ruiskua.

7 tykkäystä

Tuossa oli koko viestin pää sisältö. Jos tuo on sijoitus neuvontaa niin sitten kyllä menee jo vaikeaksi :joy: :joy: :joy: :joy:

3 tykkäystä

Kun liputtaa tuosta syystä, se sanoo näin

" Se on sopimaton

Viestissä on sisältöä, jota tolkun ihminen pitää loukkaavana, herjaavana tai palstan sääntöjen vastaisena."

Tällä kertaa se oli mielestäni palstan sääntöjen vastainen, ei loukkaava tai herjaava.

Voit lukea perusteluni ylempää.

4 tykkäystä

Minua ei kukaan ainakaan loukannut. En tuota suoranaisena neuvona pitänyt, enkä siihen siis myöskään tarttunut.
Lyhyestä osakesijoituskokemuksesta huolimatta en ihan varsinaisena “aloittelijajunnuna” itseäni pidä tällä elämänkokemuksella :smile:
By the way… liekö taas sama virhe tehty, mutta Zaptec karkaili niin ylös, että luovuin siitäkin toistaiseksi. Kattellaan jos saadaan alempaa takas :slight_smile:

4 tykkäystä

Niinmpä niin eli viestini oli sopimaton :smiley:. Kuitenkin joidenkin muiden mielestä se oli ihan SOPIVA tuohon ketjuun tykkäysten perusteella ja vastaukseksi uudelle kaverille joka oli harmissaan omasta sijoitus mokasta. Eikä sinun tarvitse @Johnnyboy mitään yrittää minulle perustella :slightly_smiling_face: . Olet viestini liputtanut ja kertonut sillä oman mielipiteesi asiaan ja @Johannes_Sippola harkintansa jälkeen hyväksynyt liputuksen. Maailma pelastui tällä ja foorumin sisältö siinä samalla :grin: .

10 tykkäystä

Täällä @Takkuparta voisi näitä käydä läpi. Ehdeit harmillisesti poistamaan viestisi. Näihin voi moderaattorit ottaa tarvittaessa kantaa ja perua liputukset (liputus kuitenkin on mahdollista lukea kun painaa sen näkyviin.

Tarvittaessa voi vaikka tägätä moderaattoreita ja kysyä kommenttia/vastauksia liputuksiin/viestien poistoihin tai muuta asiaan liityvää @Johannes_Sippola

1 tykkäys

Lipun voi myös itse ottaa pois editoimalla kommenttiaan vastaamaan sääntöjä. Hyvin harva tätä suostuu tekemään vaan mielummin tullaan valittamaan epäreiluista liputuksista :sunglasses:

7 tykkäystä

Ihan yleisestä mielenkiinnosta; miksi tämä liputettiin juuri “eksyvän aiheesta” Smart-ketjussa? Tässähän käytännössä totesin, että Aston ja analyytikko näkeevät tilanteen samoin

https://keskustelut.inderes.fi/t/smart-eye-eye-tracking-from-sweden/7111/2081?u=aston_livingstone

image

Järjestelmä ehdottaa viestin muokkausta, mutta en löydä kynän kuvaa?

image

image

2 tykkäystä

Tuo postaus ei tuonut kauheasti uutta ketjuun mihin tulee muutenkin ultrapaljon viestejä.

2 tykkäystä

Kynä pitäisi löytyä viestin alta tai sit jos avaa kolme pistettä niin sieltä. :sunglasses:

1 tykkäys

Ei ollut tuolla kolmen pisteen allakaan, josta tuo kuvakaappaus :cold_face:

1 tykkäys

Tässäkin voi olla joillakin 0% onnistumisaste. Itsellä tuli viestiin liputus, muotoilin sanomani uudestaan ja tuli tuplaliputus. Kun kerran asiasta ilmoitettiin ylläpidolle ja asiaan ei tullut korjausta, niin oletan että heidänkin mielestään tämä viesti ei niinkään eksy aiheesta, vaan on loukkaava, herjaava tai sääntöjen vastainen:

“Koen hieman tahdittomaksi siirroksi niputtaa kanssaforumistin kommentti islamofobiaan ilman että siihen annetaan alkeellisintakaan syytä. Vaikka tämä ei tietenkään ollut tavoite niin sillä saattaa olla se seuraus että ihmisten mielikuviin jää vääriä assosiaatioita.”

Ilmeisesti well poisoning on ihan OK ja siitä huomauttaminen on herjaavaa tai sääntöjen vastaista.

2 tykkäystä

Kummalliseltahan tuon liputtaminen kuulostaa, ainakin näkemättä keskustelun kontekstia :slightly_frowning_face:

Monilla foorumilaisilla on RedEyen:n jäsenyys ostettuna, kaikilla ei - ei myöskään itselläni. Heille linkin tuoma muu sisältö on arvokasta lisätietoa. Heille, joilla ei ole premium-jäsenyyttä ostettuna, on kirjoittaja tuonut kuitenkin Smart Eyen kannalta oleellisimman asian esille, eli RE:n kevennyksen mallisalkussa. RedEyen jäsenyyksistä ja heihin liittyvistä kysymyksistä keskustelua voi jatkaa analyysitalon omassa ketjussa.

9 tykkäystä

En oo mode mutta menkää vaikka tonne liputusketjuun jatkamaan - kiitos

17 tykkäystä

@Pursi Tarkoitin copypastella sitä, että eihän se ole kuin kerran kuussa yksi taulukko niin siinä tippuu osa maksavista asiakkaista pois. Kun palvelu tuottaa vähemmän, mitäs sille sitten tapahtuu? Joko hinnat nousee tai taso laskee, tuskin siellä kukaan työntekijä alkaa hyväntekeväisyyttä harjoittamaan.

Vaikea faktana sanoa, kun en tiedä tilausmääriä, mutta mutuna en usko että Inderesillä Premium-tilaukset olisivat ainakaan laskeneet ajoittaisesta copy-pasteilusta huolimatta.

Mutta, en ole tämän foorumin moderaattori enkä lain tulkitsija, enkä faktana tiedä kyseisen tavan vaikutuksista Inderesin tai Redeyen tilauksiin :slight_smile: Voi olla että olen väärässä. Ei tästä sen enempää omalta osaltani.

1 tykkäys

Kyllä itse näen että asiakkaiden lukumäärä vain lisääntyy kun mainontaa tulee tälläkin tavoin ja nähdään hyviä snippettejä maksumuurin takaa. Näinhän se mainonta aina maksumuurien takana kulkee.

Juuri Inderesin vertailuna uskallan väittää että tilaajia on vain tullut lisää kun foorumilla linkkaillaan julkaisuja mihin eivät itse pääse ja liitteenä joku lyhyt lause tai katkelma mistä varmasti halutaan lisää lukea.

EDIT: ja nimenomaan kyse ei ole että koko artikkeli linkataan. Tälläistä en täällä ole koskaan edes nähnyt. Nimenomaisesti lyhyitä leikkauksia, jotka ovat kyllä aivan varmasti sallittuja.

3 tykkäystä

Tulipahan metakka. :smiley:

No joo, mun mielestä on ok kertoa RE:n liikkeet. @Visukinttu linkkasi kuitenkin matskuun, jossa oli Premium-lukko. Lähtökohtaisesti ajattelisin, että tuo on myös RedEyelle pikemminkin plussaa koska se houkuttaa heille lisää trafiikkia.

Eri asia on, jos ottaisi kuvakaappauksia paljon sisällöistä mitkä on maksullisia tai referoisi sanasta sanaan niitä. Tuskin he top pick -salkkuaan pystyvät pitämään täysin salassa muutenkaan.

17 tykkäystä

En suoraan sanottuna usko, että edes Red Eyen mallisalkun sisällön (informaation) jakamisesta sellaisenaan voi joutua vastuuseen. Tämä informaatio ei ole teos ja tuskin liikesalaisuuskaan, kun se kenen tahansa ostettavissa ja vapaasti tarkasteltavissa on. Tätä ei kai koskaan ole koeteltu mallisalkun kohdalla, mutta kaupasta ostetun esineen pohjalta tuotetun pohjapiirroksen ei ole katsottu loukkaavan liikesalaisuutta. Siitäkin huolimatta siis, ettei teknisiä tietoja suoraan lue missään.

Helposti hyvän tavan vastaisena pidettävää toki.

7 tykkäystä