Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

Osaripäivinä ketjut saattavat lähteä laukalle kun tulokset ja kurssireaktiot aiheuttavat tunteita/innostusta.

Minä liputin sen @viljo n viestin ennen kuin hän muokkasi siihen keskimmäisen kappaleen. Viestissä luki liputushetkellä:

Seurataanko nyt sitten, että tuleeko johdolta myyntejä tai vastaavaa, vai onko siellä mitään taustalla meneillään, josta olisi sisäpiiritietoa :smiley:

Eihän tuo edelleen huonolta näytä, luin juuri solteq, Fodelia ja Tecnotree osareita, niin Harvia oli vähän dippailemassa näemmä…

Siinä hetkessä tuntui aiheelliselta liputukselta, vaikka olisihan siellä tietysti voinut olla sisäpiiritietoa.
Muokattua viestiä ei tietenkään olisi pitänyt liputtaa, mutta en saanut lippua pois.

8 tykkäystä

@Samisijoittaja , moi ja tervetuloa foorumille. Kysyit Kamux-ketjussa “Onko oletettavissa, että kurssi korjanttuu takaisin? Itse näkisin mahdollisuuden hyvänä, sillä ei tuo tulos niin huono ollut” ja se liputettiin pois aika nopeasti.

Näin osaripäivänä ketjuihin saattaa tulla normaalia enemmän viestejä, joissa ei välttämättä ole paljon suoranaista lisäinformaatiota yritykseen liittyen, mutta foorumilla on silti aika tiukka linja kysymyksiin jotka liittyvät mutu-kurssiennustuksiin tai lyhyen aikavälin heiluntaan. Joskus toki kurssia sivutaan, jos pohjalla on laajempia laskelmia osakekohtaisesta tuloksesta jne. Foorumin henki tulee nopeasti tutuksi ja saatat saada täältä hyvää tietoa oman päätöksentekosi tueksi :+1:

14 tykkäystä

Wondadogin työ ei ole mennyt täällä huomaamatta. Meillä on moderaattoreita tällä hetkellä mukavasti, mutta @Yu_Gong laittoi hänelle vuoden Premium-jäsenyyden päälle kiitokseksi arvokkaasta työstä foorumin eteen. :sunglasses:

63 tykkäystä

Entä arvonimi Foorumiapulaissheriffi?

10 tykkäystä

:flushed: Iso :pray: huomioimisesta @Verneri_Pulkkinen ja @Yu_Gong. Pyrin jatkamaan samalla linjalla aikataulun puitteissa (en tosin vieläkään ole hankkinut elämää joten eiköhän täällä roikuta :grin:).

Ja kiitos @ChuckPeddle @KalleH ja muillekin aiemmin kommentoneille supportista. Foorumi on antanut itselleni niin paljon että pyrin kantamaan oman korteni kekoon sen laadun eteen, kun en juurikaan yritysketjuihin ole uutta sisältöä pystynyt tuottamaan. Ja on ollut kiva huomata, että muutkin ovat pehmittäneet uusien foorumilaisten liputettuja avauspostauksia. Uskon että se työ kantaa hedelmää jatkossakin :+1: :handshake:

69 tykkäystä

Klikkaa viestissä olevasta avatarista/nimestä ja aukeavan laatikon oikeasta yläkulmasta “viesti”, niin voit lähettää privana viestin toiselle foorumilaiselle. Kun viestiisi vastataan, avatarisi (oikeassa yläkulmassa) kohdalle ilmestyy vihreä pallukka (tai riippuen asetuksistasi, saat vastauksesta tiedon myös meiliin)

H&S viitannee TA:n eli tekniseen analyysiin, jolla tulkitaan kurssimuutoksia ja yksi kuvaaja on “head and shoulders”-kuvio. What Is a Head and Shoulders Chart Pattern in Technical Analysis? Lisätietoja löydät ketjuista

sekä

13 tykkäystä

Kiitos upeasta vastauksesta! :heart:

6 tykkäystä

Ja niin joku liputti jopa kahvihuoneestakin :rofl: Joten ehkä täällä, jos tuosta tarvii jatkaa…

Mun puolesta Masse-sedälle saisi antaa “ikuinen vapautus liputuksista”-kortin (tosin tuoreet palstalaiset ei ymmärtäisi ja ottaisi kuitenkin mallia :grin: )

18 tykkäystä

Täytyy sanoa, että joskus 1.5v sitten @Masse jutut menivät yhteisölle paljon helpommin läpi ja liputuksia oli harvoin. Silloin myös foorumin taso oli parempi (liputusten määrän perusteella) kun ei ollut vielä nykyisenlaista hypea. Nyt kun uutta porukkaa on virrannut paljon foorumille, niin selvästikään Masse ei ole kaikille tuttu ja Massekin selvästi hiljentynyt täällä.

Harmi, Massen jutut etenkin koronadipin aikaan olivat mukavaa luettavaa. Hyvin omaperäinen huumori, jonka antaisin kyllä kukkia mutta toki liputuksetkin olleet sääntöjen mukaan perusteltuja.

46 tykkäystä

Tulipa vaan mieleen, että onkohan tässä liputuskeskustelussa liputeltu kommentteja?

3 tykkäystä

Joitain viikkoja sitten, oli kyllä niin pitkä kädenvääntö jostain asiasta että meinasin liputtaa. Jotenkin en vain kyennyt, ajattelin että voidaan kokea provoksi :slight_smile:

1 tykkäys

Eiköhän taustalla ole juurikin se syynä, kun väkimäärä kasvaa, myös sen “seuraaminen” ja laadunvalvonta vaikeutuu. Tässä ylläpidon on paljon helpompaa vetää samat säännöt kaikille (joka muutenkin mielestäni aina korrektia), kuin se, että annetaan erivapauksia vain sen perusteella, kuka leikki hiekkalaatikolla ensin. :slight_smile:

Ja tämä siis mitään ottamatta pois Massen omaperäisestä huumorista!

7 tykkäystä

Hippinenkin siirtynyt liputtelemasta Masse-sedän kannattajaksi, YES!!

Masse-setä, FA, Kauan se kesti, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :slight_smile:

10 tykkäystä

Hippiselle maistuu aina laadukas huumori, oikeassa tilanteessa. :wink:

3 tykkäystä

Hieman alkoi tänään hymyilyttää, kun erääseen ketjuun laittamani linkki oli liputettu ja nyt pari päivää myöhemmin sain kyseisestä linkistä “kunniamerkin / suosittu linkki” : “Kiitos kun lisäsit hyödyllisen linkin, joka toi mielenkiintoista sisältöä keskusteluun!”

11 tykkäystä

Tuon oli joku liputtanut ostin/myin-ketjusta? Kyllähän tuonne ennenkin on jotkut laittaneet kryptokaupankäyntiä, ei tuo kai liputuksen arvoinen ole…?

Kryptojen omaa “ostin-myin”-ketjua on näemmä kokeiltu mutta 6kk aikana se on saanut vain 140kpl viestejä, osa ei välttämättä ole edes huomannut tuollaisen olemassa oloa. Eikä se nyt juuri suosiota ole saanut.

5 tykkäystä

Miksi muuten kryptojen ketju eriytettiin? Jos sinne ei juurikaan tule omia postauksia, niin ei kait sit kannata erikseen pitää?

2 tykkäystä

Minä tein liputuksen, koska kryptoille on kerta erillinen “ostin-myin” ketju perustettuna eli liputettu viesti oli väärässä ketjussa. Näyttäähän tuo kryptoille varatussa omassa ketjussa olevan viestejä useampiakin viimeisen viikon ajalta (eli ketju hengissä) + ymmärtääkseni viestien kappalemäärät eri ketjuissa eivät määritä sitä mihin ketjuun viesti olisi sopivaa laittaa? Eli eikö ketjun aihe on määrittävä tekijä?

Ei siis mitään henkilökohtaista viestin kirjoittajaa vastaan tai kryptoja vastaan (vaikka en niistä itse olekaan kiinnostunut), mutta olisihan se oikeakin ketju löytynyt pienellä selailulla/haku toiminnolla (esim. Hakusanalla krypto)

5 tykkäystä

Olet kyllä ihan oikeassa, eli sinällään liputus ei ollut väärin.

4 tykkäystä

Hei adminit,
En ole varma kenet tähän pitäisi bingata.

Onko olemassa tilastoja tai dataa liputuksista?
Kuka on foorumin liputetuin ja kenen lippu heiluu useiten?
Tai pystyykö foorumilainen itse näkemään kuinka monta liputusta on saanut historiansa aikana?

Kärkikolmikkoa ei tarvitse julkisesti jakaa, mutta mielenkiinnosta kysyn :slight_smile:

2 tykkäystä