Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

”Foorumin modet yrittävät vain suojella hyvää keskustelukulttuuria.”

Onneksi sentään huumorin annetaan kukkia täällä vapaasti.

Naurahdin. Ikäänkuin hyvä keskustelu olisi jonkun halvatun laaturaadin jatkoon/ei jatkoon pohdinnan seuraus. Kyllä hyvä keskustelu tulee hyvistä keskustelijoista ja huono niiden puutteesta. Itse seuraan jatkuvasti useampaakin sektoria varsin tarkkaan ja useinkin olisi jotain sanottavaa näihin liittyviin asioihin, mutta ei paljoa kiinnostaa ryhtyä arvailemaan onko se jonkun jostain syystä itsensä muiden yläpuolelle kohottaneen arvioijan mielestä tarpeeksi laadukasta hänelle tänään. Palkkio on kuitenkin vain kirjoitukseen menetettyä aikaa jo lähtökohtaisestikin.

2 tykkäystä

Nooh, Tecnotree ketjuun tulee parikymmentä viestiä toisille tärkeästä asiasta ja taivas putoaa. Tesla-ketjuun kirjoitetaan sadoittain aivan turhia viestejä ja sen annetaan jatkua. Kriteerit tämän “hyvän” suojeluun vaihtelevat aika paljon.

2 tykkäystä

Siirrän nämä tänne, niin ei sotke Caverion ketjua. :smiley:

Mielestäni haastattelu oli vallan puolueeton, saahan Bain kertoa oman mielipiteensä miksi 7 euroa olisi enemmän kuin 8. Sijoittaja saa sitten päättää, nythän pörssistä saa yli 8. :smiley:

17 tykkäystä

Miten suhtaudut itse tällaisena puolueettomana henkilönä tilanteeseen, jossa sanotaan että poliisipäällikön ystävä haluaisi ostaa tonttisi halpaan hintaan. Hän toteaa että mikäli päätät ettet myy hänelle vaan naapurille kalliimmalla hintaa sinulla saattaa tulla vaikeuksia viranomaisten kanssa jatkossa käynnissä olevissa prosesseissa. Näetkö tässä mitään ongelmaa?

Hanki Outlook for Android

Hanki Outlook for Android

Mitä mä just luin?

Olisko kuitenkin ihan pikkaisen eri asia kyseessä?

9 tykkäystä

No Caverionin pääomistajat haluavat ostaa piensijoittajat pois, hintaan joka saa sijoittajatahon toteamaan että nyt liian halvalla menee. Hinta on sellainen joka ei saa heitä itseään myymään, mutta ei sellainen jota he haluavat itse maksaa. Joten he sanovat myyjille että jos ette pysy alkuperäisessä alemmassa hinnassani, 3. Taho johon olemme vahvasti kontaktissa sabotoi korkeamman tarjouksen.

Jos Suomessa olisi toimiva oikeusjärjestelmä eläkevakuuttajat ja rahasuvut eivät voisi toimia näin, IMO.

Hanki Outlook for Android

Jotta nyt varmasti ymmärrän oikein, mikä on tämä 3. taho johon viittaat?

Jotta nyt varmasti ymmärrän kysymyksesi tarkoitusperät oikein, mikä on käsityksesi piensijoittajia ulosostavien rahasukujen ja suomalaisten eläkevakuutusyhtiöiden yhteiskunnallisesta asemasta ja heidän vaikuttamismahdollisuuksistaan ympäröiviin tahoihin, jotka tekevät erinäisiä poliittisia viranomaispäätöksiä?

Hanki Outlook for Android

Olis mielenkiintoista tietää minkätakia viestini poistettiin inderesin pieleen menneet suositukset ketjusta? Ihan aiheellinen kommentti liittyen Duell ja muutoinkin Inderesin surkeasti menneisiin suosituksiin, eikö kestä kuumuutta?

Taitaa Inderesinkin väki olla vähän stressaantunu huonosti menneistä sijoituksista

2 tykkäystä

@Niinpa vaikka minä en ollut viestin poistajana, niin kommentoin sen verran, et kyllä kritiikissäkin pitää olla perustelut mukana. Viestisi tuossa muodossa on yksinkertaisesti nollasisältöistä huutelua, eikä sellaista asiallista keskustelua, joka Foorumille kuuluu.

28 tykkäystä

Varmaan kurssikehitys ja suositushistoria antaa tarpeeksi perusteluja?

1 tykkäys

Ei silloin jos et itse kirjoita niitä viestiin, vaan huutelet ilman kirjoitettuja perusteluja.

10 tykkäystä

Tunteista porukkaa, mutta eipä siinä, salkun sulaessa niin voi käydä

Ihan puhtaasti Foorumin laadunvalvonnasta on tässä kyse, ja ymmärrät tämän varmasti itsekin :slight_smile:

43 tykkäystä

Juuri tuollaisten kommenttien takia tätä Foorumia moderoidaan. :slight_smile:

Kannattaa tarkastella, miten kirjoittaa ja vähän perustella omia väitteitään. Peiliin kannattaa tarvittaessa katsoa.

49 tykkäystä

Ja tässä on harvinaisen hyvä esimerkki viestistä, jolla saat itsellesi puolentoista kuukauden bannit. Toisten kirjoittajien/moderaattorien/adminien kommentointi pienimunaiseksi tai “pikkuämmäksi” on sekä raukkamaista käytöstä, että asiatonta, eikä kuulu missään olosuhteissa Foorumille.

66 tykkäystä

Huhhuh, ei juma, on tämä vaan karu ketju.

Jotta hyvä tsemppi pysyis yllä jatkossakin, niin summeeraan (äänekkäimpiä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) kaikkien foorumin lukijoiden ja kirjoittajien näkemyksen siitä, että tämän palstan moderointi on silkkaa timanttia. Kiitos siitä koko ylläpitoporukalle!

52 tykkäystä

On taas ollut sarjapaskoja liikkeellä. Jos nyt joku muistaa foorumin kokeilua, jossa sai antaa muutakin kuin tykkäyksiä. Nyt on sarjaliputtaja taas liikkeellä. Voi olla, että Juurikki vaikenee pian, kun kaikki viestit tänä iltana liputetaan, jolloin ohjelmisto antaa pian bännin.

Ja sotaketjun aloittaja voisi lopettaa yksittäisten ohjausten antamisen, kun ei niitä kukaan satojen ja tuhansien viestien alta löydä. Jos sääntönä on, että otsikko ja aloitusviesti määrää sisällön, niin korjaa ihmeessä aloitusviestiäsi, jossa on linkki venäläisten kansalliseen ajatteluun, massapsykologiaan siis.

Eikö sodan päivittäisseuraaminen teknisesten yksityiskohtien ja tappamisvideoiden kera voitaisi laittaa eri ketjuun, kuin älyllinen keskustelu terrorisodan syistä ja seurauksista. Pojat tappelee, aikuinen kysyy miksi.

Ihme cancellointia täällä siedetäänkin.

4 tykkäystä

Nämä ilmeisesti kyseessä. Kolmas viesti vielä toistaiseksi ilman lippua. Ehkä Juurikin Berliinin reissut ja kuohuviinistä tykkäämiset eksyvät ketjun aiheesta. Näkisin tämän pikemminkin äskettäin mainittuna laadunvalvontana kuin cancelointina.

8 tykkäystä

Ai Venäjän sotapropagandan Venäjän julistaja ortodoksisen päähiipan Kirilin taivaspaikkalupaushöpötysten ihmettely ei kuulu asiaan? On sillä aika iso merkitys sille, että ymmärretään, miksi suuri enemmistö ortodokseja eli valtaenemmistö venäläisistä on niin hiljaa. Uskonto kieltää.

Jos et ymmärrä, miten Berliinin kokemukset liittyvät siihen, miten saksalaisten ajattelua pitäisi ymmärtää, niin sitten et vaan ymmärrä. Jos et ymmärrä, kiellä se, liputa. Kaikki jotka ajattelevat eri tavalla kuin sinä, pitää liputtaa? Hieno lähtökohta keskustelulle.

Joskus turhanliputtajiakin voisi laittaa jäähylle.

4 tykkäystä